Divendres, 19 abril 2024
19.8 C
La Llagosta

La Colla Gegantera participarà aquest cap de setmana a les trobades de Planoles i Ribes de Freser

La Colla Gegantera de la Llagosta farà aquest cap de setmana unes jornades de convivència a Ribes de Freser. Durant aquestes dies, la colla llagostenca participarà a dues trobades de gegants: demà dissabte, a Planoles i diumenge, a Ribes de Freser.

La colla de la nostra localitat tancarà la seva activitat abans de l’aturada pel mes d’agost amb un doblet de trobades. Dissabte, a Planoles, participarà a la trobada gegantera a partir de les 18 h amb la plantada a la plaça del Casino i, mitja hora més tard, tindrà lloc una cercavila pels carrers del municipi fins arribar a l’Ajuntament, on rebran un obsequi. En aquesta trobada, també participaran les colles de Balsareny, Callús, Lloret, Sant Adrià de Besòs, Sant Esteve de Palautordera, Sant Llorenç d’Hortons, Vilassar de Dalt i Ribes de Freser.

Diumenge, l’activitat girarà entorn a la trobada a Ribes de Freser al llarg del matí per celebrar el 33è aniversari dels Gegants de Ribes. “Aquesta és una de les trobades de gegants més importants de Catalunya”, explica Pablo Martín, cap de la Colla Gegantera de la Llagosta. Com cada any, els gegants de Ribes de Freser organitzen el seu aplec de colles geganteres, que enguany comptarà amb 21 colles.

Després d’aquest cap de setmana intens, la Colla Gegantera de la Llagosta farà durant el mes d’agost una aturada per reprendre el seu calendari amb la participació de la colla a la Festa Major de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies