Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Una família de la Llagosta acull una nena sahrauí aquest estiu

Una nena sahrauí procedent dels campaments de refugiats de Tindouf (Algèria) passa aquest estiu a la Llagosta acollida per una família de la nostra localitat en el marc del projecte Vacances en pau, en el qual col·labora l’Ajuntament de la Llagosta. Durant la seva estada aquí, la noia passarà diverses revisions mèdiques. El projecte Vacances en pau també serveix per donar a conèixer la situació que viu el poble sahrauí als campaments.

Dimarts, l’Ajuntament va fer una recepció oficial a la noia, a la seva família d’acollida i a altres nens sahrauís que resideixen temporalment en una casa de Sant Cugat del Vallès. A l’acte, van assistir l’alcalde, Óscar Sierra, diversos regidors de l’equip de govern municipal i representants de l’entitat local Daora, la Llagosta amb el Sàhara.

L’Ajuntament, dins de la partida de Cooperació i Solidaritat, es fa càrrec aquest any del trasllat de dos nens sahrauís en el marc del projecte Vacances en pau, un d’ells la nena acollida a la Llagosta. Feia uns anys que cap família de la Llagosta no acollia nens sahrauís.

Publicitat

Publicitat

Més notícies