Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra aquesta tarda un ple per aprovar definitivament el pressupost municipal

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda un ple extraordinari per aprovar de forma definitiva el pressupost municipal de 2017. La sessió començarà a les 19 hores. Durant el ple, es resoldran les al·legacions a l’aprovació inicial del pressupost que han presentat Unión Progreso y Democracia, els grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya i d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa i la secció sindical de Comissions Obreres a l’Ajuntament de la Llagosta.

El Ple va aprovar el 12 de juny de forma inicial el pressupost municipal de 2017 amb els vots a favor de l’equip de govern (PSC, CDC i PP) i de C’s, i en contra d’ICV-EUiA i d’ERC. El Consistori llagostenc tindrà aquest any un pressupost d’11.285.310 euros, un 10,15% més que el del 2016.

La sessió plenària d’aquesta tarda serà retransmessa per Ràdio la Llagosta, Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies