L’Ajuntament celebra aquesta tarda un ple per aprovar definitivament el pressupost municipal

0
92

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda un ple extraordinari per aprovar de forma definitiva el pressupost municipal de 2017. La sessió començarà a les 19 hores. Durant el ple, es resoldran les al·legacions a l’aprovació inicial del pressupost que han presentat Unión Progreso y Democracia, els grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya i d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa i la secció sindical de Comissions Obreres a l’Ajuntament de la Llagosta.

El Ple va aprovar el 12 de juny de forma inicial el pressupost municipal de 2017 amb els vots a favor de l’equip de govern (PSC, CDC i PP) i de C’s, i en contra d’ICV-EUiA i d’ERC. El Consistori llagostenc tindrà aquest any un pressupost d’11.285.310 euros, un 10,15% més que el del 2016.

La sessió plenària d’aquesta tarda serà retransmessa per Ràdio la Llagosta, Emissora Municipal.

Publicitat