Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Javier Ruiz Liarte és el nou entrenador del primer equip del CD la Concòrdia

Javier Ruiz Liarte.

Javier Ruiz Liarte, de 57 anys, és el nou entrenador del primer equip del CD la Concòrdia per a la temporada 2017-2018. El tècnic procedeix del Rubí, de la Primera Divisió de futbol sala femení, equip al qual va agafar a meitat de la temporada i que va acabar baixant. Anteriorment, havia entrenat a equips masculins de lligues estatals, com ara el Ripollet, el Lloret, el Sant Celoni, el Montcada o el Terrassa.

El nou tècnic supleix la marxa d’Iván Beas, que va desvincular-se del club en acabar la temporada 2016-2017 després de completar un curs i assolir l’objectiu de la permanència. De cara el proper curs, Ruiz Liarte confia a lluitar per estar “entre el tercer i el cinquè classificats”Tenim una molt bona plantilla i esperem no patir en la zona baixa”, ha afegit.

La direcció esportiva del club, encapçalada per Iris Gutiérrez, ha donat continuïtat a la plantilla de la temporada 2016-2017 i només ha estat baixa Lali. Fins ara, l’equip ha incorporat quatre jugadores, que precisament provénen també del Rubí. Així, la Concòrdia comptarà la propera temporada amb experiència de la Primera Divisió Nacional amb les ales-pivots Ana Domingo, Alba i Ságrida Vivancos Tosti i l’ala-tanca Ainhoa.

El conjunt llagostenc començarà la pretemporada la darrera setmana d’agost o la primera de setembre. Tot dependrà de l’inici de la lliga de la Segona Divisió Nacional. Encara està pendent que surti el calendari de la competició.

Publicitat

Publicitat

Més notícies