Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

Durant el primer semestre de l’any, Humana ha recollit prop de 14 tones de roba usada

L’organització Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha recollit durant el primer semestre d’aquest any 13,89 tones de tèxtil usat a la Llagosta, mitjançat vuit contenidors distribuïts al municipi. Aquesta xifra representa un descens de garirebé el 5% respecte al mateix període de l’any anterior, quan es van recollir 14,6 tones.

La recollida de tèxtil d’aquesta Organització No Governamental per al Desenvolupament (ONGD) és un servei gratuït per al municipi i significa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus urbans. Humana ha calculat que la recollida de roba i la seva reutilització i reciclatge suposa evitar l’emissió de 44 tones de CO2.

L’ONG agraeix la col·laboració ciutadana per a donar-li una finalitat social a la roba usada, la qual cosa possibilita que cada any augmenti el volum de recollida de tèxtil al municipi.

Humana disposa a Catalunya d’uns 1.500 contenidors que, de gener a juny, han recollit 2.430 tones de tèxtil usat, un 4,58% més que al mateix període de l’any passat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies