Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

La empresa Synthecoat, origen del mal olor que sufre La Llagosta desde esta madrugada

La Policía Local de La Llagosta ha levantado acta esta mañana de los malos olores provocados por la rotura de una junta de un silo de la empresa Synthecoat, ubicada en la calle Doctor Ferran, en el polígono industrial de nuestra localidad, y dedicada a la fabricación de resinas. Los agentes han tomado declaración a responsables de la empresa, tras comprobar que esta industria era el origen del episodio de malos olores que ha sufrido La Llagosta desde las tres de la madrugada aproximadamente. La firma asegura que todo ha sido provocado por la rotura de una junta de un silo. El fuerte olor es muy molesto, pero no es nocivo, según aseguran fuentes policiales, que han recordado que en esta empresa se han producido episodios similares en otras ocasiones. La rotura que se ha producido esta madrugada ya está arreglada.

L’Ajuntament de la Llagosta ha posat en coneixement de la Generalitat l’incident ocorregut aquesta matinada a l’empresa Synthecoat ja que és l’Administració que té les competències sobre aquest tipus d’indústries. El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat haurà de fer ara un informe per determinar exactament què ha passat i si aquest incident és sancionable. El trencament d’una junta d’una sitja ha provocat un vessament de metacrilat de metil estabilitzat, el que ha originat la pudor que estem patint a la Llagosta des de la matinada. La fuita ha estat d’un líquid, que desprèn una forta pudor. Aquest pudor es provocada per un aditiu que se li afegeix al producte precisament per detectar les fuites.

Publicitat

Publicitat

Més notícies