Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Un grup de ball infantil de La Room participarà al programa televisiu ‘Got Talent’

Un grup de ball infantil de l’Escola de Dansa La Room ha passat la fase per participar a les audicions del programa de televisió Got Talent. El grup infantil està format per 16 nenes i 1 nen d’entre 8 i 10 anys.

Fa tres setmanes, el grup va participar a la fase prèvia del programa televisiu a Barcelona i ha estat seleccionat per fer una gravació divendres en una de les audicions amb jurat al Teatro Coliseum de Madrid. Els infants han preparat un ball de dansa urbana ambientat en la pel·lícula de Harry Potter. El grup viatjarà dijous a Madrid.

D’altra banda, el cap de setmana passat, La Room va celebrar amb èxit el festival de fi de curs amb més de 300 alumnes al Centre Cultural. El festival va tenir lloc dissabte i diumenge de les 17 a les 21 h. Durant l’espectacle de fi de festa, s’hi van poder veure balls de hip-hop, break dance, dansa contemporània, salsa i acrobàcies, entre altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies