Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

Vuit persones ferides en l’extinció d’un foc en un pis a la plaça de Catalunya

Vuit persones han estat ateses pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) a causa d’un foc en un pis a la plaça de Catalunya de la Llagosta. Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat han intervingut aquest migdia per apagar el foc d’un pis del número 4 de la plaça de Catalunya.

Segons informen els Bombers, han rebut l’avís a les 13.17 h i estava tot controlat a les 13.30 h. El foc s’ha originat a la cuina, que ha quedat parcialment cremada. Durant l’incendi, el SEM ha atès vuit persones, set d’elles intoxicades pel fum, entre elles dos agents de la Policia Local, i una per ansietat. Cinc d’aquestes persones han hagut de ser traslladades a l’Hospital de Mollet. Segons els Bombers, tots els ferits són de poca gravetat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies