Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

La Llagosta tindrà una segona xarxa de fibra òptica

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat la implantació d’una nova xarxa de fibra òptica al nucli urbà de la nostra localitat. Es tracta d’una proposta de l’empresa MASMOVIL, que, en una segona fase, també instal·laria fibra òptica al polígon industrial. Segons els càlculs de l’empresa, a mitjans de l’any que ve ja podrien comercialitzar aquest nou servei. Actualment, a la Llagosta, només hi ha una xarxa de fibra òptica de la qual es nodreixen tots els operadors.

MASMOVIL ofereix paquets de fibra òptica a preus reduïts. La nova xarxa de fibra òptica permetrà accedir a internet, a telefonia fixa i a televisió. Aquesta nova infraestructura arribarà a tot el nucli urba, incloses les zones que actualment tenen un dèficit en els serveis de telecomunicacions, com els carrers de Miguel Hernández i Federico García Lorca i el passatge dels Veïns.

Publicitat

Publicitat

Més notícies