Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’ACIS ajorna el sopar de celebració dels 25 anys de l’entitat

L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta ha decidit ajornar fins a la tardor la celebració del 25è aniversari de l’entitat, que s’havia de fer demà dissabte amb un sopar al restaurant Vostra Vite. Els responsables de l’associació de comerciants volen cercar ara una data que els permeti reunir per a aquesta celebració el major nombre de persones associades i la corresponent representació institucional llagostenca.

El president de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, Héctor Gil, ha manifestat “que l’assistència era relativament baixa i hem decidit buscar una data més adient, de cara a la tardor, que pugui convocar més gent”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies