Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Alborada inicia avui la celebració de la Festa de Santiago Apòstol

L’Agrupación Cultural Galega Alborada comença avui divendres la vintena edició de la Festa galega en honor a Santiago Apòstol, que tindrà lloc fins diumenge amb activitats al Parc Popular.

La festivitat començarà aquesta tarda amb una cercavila pels carrers de la nostra localitat amb l’entitat llagostenca i la Irmandade a Nosa Galiza de Mollet. Posteriorment, hissada de la bandera gallega als pals de l’edifici de l’Ajuntament. A partir de les 21.30 h, la festa continuarà al Parc Popular amb una actuació musical del grup celta Toxos Folk i a les 22 h, amb Alborada Flamenca.

Dissabte, l’activitat es reprendrà a les 10.30 h amb la la novena edició del Campionat de petanca i la segona edició d’una concentració de cotxes clàssics; a les 14 h, tindrà lloc la paella, que cal reservar tiquet a l’entitat gallega llagostenca; a les 19 h, s’hi faran actuacions musicals amb el Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta, l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta, la Irmandade Galega de Rubí i l’Escola de Dansa la Room; i a les 22.30 h, prendrà el protagonisme l’orquestra Huracán.

Diumenge s’encetarà a les 12.30 h, amb la processó amb l’Apòstol Santiago, que estarà acompanyatde la Banda Gaitas de l’entitat Alborada; a les 13.30 h, missa en honor a Santiago Apòstol; i a les 14 h, dinar de germanor, cal reserva prèvia; a les 18.30 h, actuacions de la Casa de Andalucía de la Llagosta, la Cova da Serpe de Barcelona; Toxos i Xestas de Barcelona i exhibició de balls de saló i Ariños galegos de l’entitat llagostenca; i a les 22.30 h, fi de festa amb focs artificials.

Publicitat

Publicitat

Més notícies