Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Miguel Chica guanya la Granollers Cup amb el BM la Roca

Miguel Chica. Fotografia: Manolo Chica.

El llagostenc Miguel Chica, del Balonmano la Roca, ha guanyat la Granollers Cup en categoria infantil. Aquesta competició, organitzada pel BM Granollers, està considerada com la més important de l’handbol de base del Sud d’Europa. El conjunt de Miguel Chica va guanyar la final contra l’Happoel Rishon per 20 a 24.

També va participar a la Granollers Cup el Joventut Handbol la Llagosta amb dos equips de base. L’infantil masculí va arribar fins als quarts de final i va ser eliminat pel subcampió, l’Happoel Rishon, per 19 a 20. El cadet masculí, va perdre als quarts de final contra el que seria el campió de la categoria, el Valladolid, per 17 a 16.

Publicitat

Publicitat

Més notícies