Dijous, 23 març 2023
12.8 C
La Llagosta

Comença el 7è Campus Antonio García Robledo

Ja està en marxa la setena edició del Campus Antonio García Robledo. Aquesta setmana, en el primer torn, participen en les activitats 65 esportistes d’entre 7 i 16 anys. El segon torn, que es farà del 9 al 15 de juliol, també comptarà amb 65 participants.

El campus es desenvolupa, un any més, a la Casa de Colònies El Company de Vilanova de Sau. A més del temps dedicat a l’handbol, els infants també faran altres activitats, com ara ciclisme de muntanya, senderisme, piragüisme o piscina, entre d’altres.

A més dels monitors i monitores esportius i de lleure, el campus comptarà amb la presència de jugadors i entrenadors de la Lliga Asobal i d’altres lligues europees.

Antonio García Robledo ha comentat que han iniciat el Campus amb molta il·lusió. L’esportista llagostenc ha agraït “la confiança que tenen les famílies en l’activitat, això és molt important, perquè ens estan donant als seus fills durant aquestes setmanes”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies