Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El Borussia Dortmunt repeteix victòria a les 24 hores de Futbol Sala Trofeu Mecman

El Borussia Dortmund, de la Llagosta, ha revalidat el títol de campió a la sisena edició de les 24 hores de Futbol Sala Trofeu Mecman i diumenge va celebrar el seu segon campionat. El torneig, que va organitzar el Fútbol Sala Unión Llagostense, va tenir lloc el cap de setmana al Poliesportiu Antonio García Robledo amb la participació de quinze equips.

El Borussia Dortmund va guanyar la final contra Los Rivales per 6 a 2. L’equip llagostenc també va emportar-se el trofeu d’equip menys golejat durant la primera fase, amb només tres gols, i el seu davanter Omar Hayek va ser el màxim golejador amb onze gols. “Creiem que el torneig està consolidat amb sis edicions, però esperem en la propera edició aconseguir els setze equips. Enguany, hem estat quinze i com a mínim volem setze”, indica el president del Fútbol Sala Unión Llagostense, Javier Castañeda, que s’ha mostrat satisfet amb el nivell competitiu de la sisena edició.

Publicitat

Publicitat

Més notícies