Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

Marc Puig dirigirà el sènior masculí del Joventut Handbol

Marc Puig, de 22 anys, és el nou entrenador del sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta per a la temporada 2017-2018. Puig, que porta tres temporades fent tasques d’entrenador de la base, relleva en el càrrec Xavier Canalejas. Puig tindrà com ajudant Max Boeck, que es dedicarà a la preparació física.

El nou tècnic afronta el repte de la batuta del sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta amb l’objectiu de recuperar la Segona Catalana, que es va perdre aquest curs. “L’objectiu és lluitar per l’ascens, però principalment l’objectiu és treballar per fer un projecte de dos a tres anys”, explica el nou entrenador, que reconeix que la seva edat pot ser un handicap: “et trobes amb coses al teu favor i d’altres que no. Hi ha jugadors que han estat companys meus i altres que són jugadors veterans. No em fa por”.

Xavier Canalejas continuarà com a tècnic del sènior femení i com a directiu esportiu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies