Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

Javier Iglesias, nou entrenador del sènior del Vallag

Fotografia: Facebook.

Javier Iglesias és el nou entrenador del sènior de l’Handbol Club Vallag. El tècnic relleva en el càrrec el seu germà, Pedro Iglesias, que portava tres temporades com a jugador i entrenador de l’equip i ara ho deixa per motius personals.

El club ha volgut promocionar un dels seus entrenadors de la base, que anteriorment ja havia dirigit el sènior del Vallag amb la directiva de Mero Alonso. “És un entrenador amb experiència que pot aportar moltíssim. Ja havia estat entrenador del sènior masculí amb la directiva de Mero Alonso i havia assolit ascensos”, explica el president del club, José Aguilera, que agraeix la tasca feta durant aquests anys per Pedro Iglesias. Javier Iglesias compaginarà la faceta d’entrenador amb la tasca de coordinador, que també deixa Pedro Iglesias.

D’aquesta manera, l’era de Pedro Iglesias acaba després de tres temporades, havent assolit dos ascensos consecutius i lluitant aquesta darrera temporada per pujar a la Segona Catalana, que finalment no va aconseguir.

Publicitat

Publicitat

Més notícies