Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Un 86% dels alumnes de Batxillerat de l’INS Marina han aprovat la selectivitat

Dels 22 alumnes de Batxillerat de l’Institut Marina de la Llagosta que han fet la selectivitat aquest any, 19 han aprovat i tres han suspès. Això suposa un 86% d’aprovats. Els quatre estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior no han tingut problemes a l’hora de superar les proves específiques.

La nota més alta de les Proves d’Accés a la Universitat dels alumnes de l’Institut Marina l’ha obtinguda Nadia Egea, amb un 8,55. La mateixa estudiant també té la nota d’accés més alta, fent la mitjana amb la de Batxillerat, amb un 9,28.

Els alumnes també tenien la possibilitat de realitzar les proves de tres matèries de modalitat per incrementar la nota d’accés. En aquest cas, el llagostenc Ángel Manzaneda ha sumat un 12,5.

La directora de l’Institut Marina, Anabel Giménez, s’ha mostrat satisfeta, ja que ha anat “una mica més fluix, però en general ha sortit bé, hi ha hagut bones notes i el que és important és que la major part dels alumenes que s’han presentat a la selectivitat podran fer allò que volien fer”.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies