Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Quinze equips s’inscriuen al Torneig de Futbol Sala Mecman

Quinze equips s’han inscrit a la sisena edició de les 24 Hores de Futbol Sala Trofeu Mecman, que organitza aquest cap de setmana el Fútbol Sala Unión Llagostense al Pavelló Antonio García Robledo. Segons informa el club, encara hi ha una última plaça disponible.

El torneig començarà a les nou del matí de demà dissabte i es jugarà en un format de dues fases. A la primera, hi haurà tres grups amb quatre equips i un amb tres. Els dos primers classificats de cada grup passaran a la fase final del campionat. En aquesta segona fase, els equips jugaran eliminatòries a un únic partit des de quarts fins a la final, que es disputarà diumenge al migdia.

El conjunt guanyador tindrà com a premi una copa i 400 euros. També tindran trofeu el subcampió, el jugador màxim golejador del torneig i l’equip que menys gols encaixi en la primera fase.

Publicitat

Publicitat

Més notícies