Diumenge, 29 gener 2023
5.7 C
La Llagosta

La Colla Gegantera participarà diumenge en la Trobada de Barberà del Vallès

La Colla Gegantera de la Llagosta participarà diumenge en la 26a edició de la Trobada de Barberà del Vallès. La colla llagostenca tornarà així la visita que la colla de Barberà va fer a la nostra localitat durant la trobada del mes de març.

Està previst que la sortida es faci diumenge a les 9 h del matí des de la nau municipal del carrer de Sant Llorenç. A les 9.30 h, començarà la plantada gegantera a la plaça de la Vila de Barberà del Vallès. Tot seguit, tindrà lloc un esmorzar per a les colles geganteres i, a les 11.45 h, es farà una cercavila. Finalment, la presentació de les colles i el ball de gegants tindrà lloc a partir de les 13 h a la plaça de la Vila.

Publicitat

Publicitat

Més notícies