Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

El Club Patí la Llagosta celebrarà demà dissabte la segona edició del Trofeu de patinatge artístic

El Club Patí la Llagosta celebrarà demà dissabte la segona edició del Trofeu de patinatge artístic de la Llagosta. El campionat comptarà amb uns 150 patinadors i patinadores de deu clubs. Hi ha categories des dels 3 anys fins als 22.

El campionat tindrà lloc a la pista del CEM El Turó a partir de les 9 h i es perllongarà durant tot el dia. “Enguany, participen el doble de clubs que l’any passat. Nosaltres ho fem perquè els infants puguin patinar al seu municipi. No pensem en podis, volem que gaudeixin”, explica el president del Club Patí la Llagosta, Sergi Martínez.

Per a aquesta segona edició, els responsables del club han tornat a llogar una pista sintètica de color blanc per tal de poder patinar a la instal·lació. La nova superfície s’instal·larà durant aquest divendres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies