Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de juny

El Ple aprovarà aquesta tarda l’adhesió de l’Ajuntament de la Llagosta al manifest Per uns municipis amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI. Aquest document ha estat impulsat per la Diputació de Barcelona amb motiu de la celebració ahir, dia 28 de juny, del Dia de l’orgull LGTBI.

L’Ajuntament de la Llagosta també es va sumar ahir a aquesta efemèride penjant la bandera de l’Arc de Sant Martí als pals de la façana de la Casa de la Vila. Amb aquesta acció, el Consistori es posiciona en defensa dels drets sexuals de totes les persones.

A més de l’adhesió al manifest de respecte a les persones LGTBI, durant el ple d’aquesta tarda es donarà compte de la informació pressupostària referent a la situació econòmica de l’Ajuntament, de l’informe de morositat i del període mitjà de pagament a proveïdors.

El Ple també tractarà sobre el canvi de nom del grup municipal de Convergència Democràtica, que passarà a denominar-se Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT). Un altre punt que es tractarà serà el canvi de portaveu del grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds–Esquerra Unida. La regidora Eva Miguel passarà a ser la portaveu del grup en lloc de Virgínia Jiménez, que durant aquests dos primers anys de mandat havia exercit aquestes funcions.

El ple d’aquesta tarda té caràcter ordinari i, per tant, finalitzarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. La sessió començarà a les 19 h. Ràdio la Llagosta us oferirà la retransmissió del ple ordinari des del 100.4 de la FM i per internet des del web radiolallagosta.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies