Dimarts, 31 gener 2023
13 C
La Llagosta

La primera edició de Poesies des del meu balcó se celebra amb una gran afluència de públic


Més d’un centenar de persones van assistir ahir a l’activitat Poesies des del meu balcó, una proposta organitzada per la Biblioteca de la Llagosta. El Taller de poesia de la Biblioteca es va encarregar del recital amb el suport de l’Escola Municipal de Música. Les persones que van assistir-hi van escoltar els poemes recitats per veïns i veïnes des de balcons.

El responsable de la Biblioteca de la Llagosta, Àngel Fernández, es va mostrar ahir a la tarda molt satisfet de la primera edició de l’activitat Poesies des del meu balcó. Fernández va declarar que volen “que la cultura no quedi només a la Biblioteca, sinó que surti al carrer i arribi a quanta més gent millor”.

El recorregut es va iniciar al carrer de Jaume I i va continuar pels carrers del Doctor Fleming, de Sant Pau i de Santa Rosalia. Es van poder escoltar des dels balcons 23 obres creades per les membres del Taller de poesia. La primera es va recitar des de la finestra de la Biblioteca, al carrer de Jaume I. El recorregut va finalitzar al balcó de l’Ajuntament. Allà es van poder escoltar altres 23 poesies més.

L’alcalde, Óscar Sierra, va assegurar que l’activitat Poesies des del meu balcó es tornarà a repetir. Sierra també va felicitar la Biblioteca de la Llagosta i al Taller de poesia per l’organització d’aquesta activitat.

Veure Galeria de fotos

Publicitat

Publicitat

Més notícies