Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El Ple aprova provisionalment una modificació urbanística per permetre la construcció del nou ambulatori

L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir provisionalment, durant un ple extraordinari, la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística per permetre la construcció d’un nou ambulatori a la nostra localitat en una part del terreny situat darrere de l’edifici consistorial. El punt va servir també per desestimar les al·legacions presentades per Bartolomé Fraile, com a responsable local d’Unión Progreso y Democracia, a l’aprovació inicial de la modificació, realitzada durant un ple celebrat el 27 d’abril. El Ple va fer l’aprovació provisional ahir amb els vots a favor del PSC, CDC, PP i C’s i en contra d’ICV-EUiA. El regidor d’ERC, Xavier Cols, no va assistir a la sessió.

Ara, la Generalitat haurà d’aprovar de forma definitiva la modificació del Pla General d’Ordenació Urbanística. Després, l’Ajuntament cedirà els terrenys per tal que el Departament de Salut de la Generalitat pugui encarregar el projecte i l’execució de les obres. “Espero que en dos o tres anys tinguem un ambulatori nou a la Llagosta”, va dir ahir el regidor d’Urbanisme, Raúl Valero.

L’alcalde, Óscar Sierra, va demanar ahir a ICV-EUiA que es repensés el seu vot en contra. “Estem vivim un moment clau per a un projecte que permetrà millorar molt l’atenció primària a la Llagosta”, va afegir Sierra.

La portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Eva Miguel, va assegurar que no havien rebut suficient informació sobre aquest tema i va reclamar una discussió més profunda “entre tots els membres del Ple”.

El regidor d’Urbanisme va assegurar que feia tres mesos que s’havia reunit amb tots els grups municipals per explicar-los la modificació per fer possible l’ambulatori i encara estava esperant la resposta d’ICV-EUiA. “Tenen tota la informació; aquesta excusa no és suficient per justificar el no”, va afirmar Raúl Valero.

Publicitat

Publicitat

Més notícies