Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La Biblioteca organitza avui l’activitat Poesies des del meu balcó

La Biblioteca de la Llagosta organitza aquesta tarda, a partir de les 19.30 h, l’activitat Poesies des del meu balcó. Es tracta d’un peculiar recital de poesia amb un recorregut per diferents carrers de la Llagosta. Així, les persones que hi assisteixin podran escoltar els poemes que recitaran veïns i veïnes des de balcons.

De l’organització d’aquesta activitat s’encarrega el Taller de poesia de la Biblioteca, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música. El recorregut s’iniciarà al carrer de Jaume I i continuarà pels carrers del Doctor Fleming, de Sant Pau i de Santa Rosalia. La dinamitzadora de la Biblioteca i responsables del Taller de poesia, Conchi Fernández, ha explicat que “és una activitat molt novedosa; crec que és una bona opció per unir poble i poesia”.

En total, es podran escoltar des dels balcons 12 obres creades per les membres del Taller de poesia. La primera es recitarà des de la finestra de la Biblioteca, al carrer de Jaume I, número 7. El recorregut finalitzarà al balcó de l’Ajuntament. Allà es podran escoltar 12 poesies més.

Publicitat

Publicitat

Més notícies