Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

L’Associació de Comerciants celebra el seu 25è aniversari

Héctor Gil, actual president de l’ACIS, amb Pilar Cardeña, que havia estat presidenta de l’entitat.

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta celebrarà els seus 25 anys amb un sopar el 8 de juliol. L’acte tindrà lloc al Restaurant Vostra Vite a partir de les 21.30 hores. El preu del tiquet és de 25 euros. Les persones interessades a assistir-hi han de fer la reserva directament en el restaurant.

“Estem molt bé; l’anterior junta va fer una feina molt bona i ara encarem un nou cicle amb l’objectiu d’activar la participació del comerç”, ha explicat el president de l’ACIS, Héctor Gil. L’entitat vol posar en marxa diverses accions, entre les quals hi ha una campanya de captació de socis, l’organització de cursos i la contractació d’una dinamitzadora.

Durant aquest mes de juliol, portarà a terme una nova edició del Sona Comerç, on les botigues sortiran al carrer. El dia 6, serà el torn del carrer del Pintor Fortuny; el 13, del carrer de Sant Josep; el 20, de la plaça de la Concòrdia i el 27, de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

L’Associació de Comerciants té actualment 60 socis. “Volem potenciar el comerç local, no només a nivell econòmic, sinó també social”, ha dit Héctor Gil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies