Dimarts, 21 març 2023
16.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra aquesta tarda un ple per donar un pas més cap al nou ambulatori

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta resoldrà avui les al·legacions que s’han presentat a la modificació inicial del Pla General d’Ordenació Urbanística per permetre la construcció d’un nou ambulatori en una part del terreny situat darrere de l’Ajuntament. La sessió extraordinària se celebrarà a partir de les 19.30 h.

Durant el ple del mes d’abril, la modificació va tirar endavant amb els vots favorables de tots els grups municipals, excepte el d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, que va votar en contra. Aquesta tarda, el Ple ha de resoldre les al·legacions que han estat presentades per Bartolomé Fraile, com a responsable local d’Unión Progreso y Democracia.

Una vegada resoltes aquestes al·legacions contra la modificació inicial del Pla General d’Ordenació Urbanística, la Generalitat haurà de donar el seu vistiplau. Posteriorment, l’Ajuntament cedirà el terreny a la Generalitat per tal que s’encarregui de la construcció de l’ambulatori.

Ràdio la Llagosta emetrà en directe el ple d’aquesta tarda des del 100.4 de la FM i per internet des del web radiolallagosta.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies