Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament distribueix un especial informatiu sobre els dos primers anys de mandat

Durant aquests dies s’està distribuint a la Llagosta un especial informatiu sobre els dos primers anys d’aquest mandat. L’equip de govern municipal ha editat un díptic de quatre pàgines amb les accions que ha portat a terme fins ara. La publicació consta de diversos apartats, amb fotografies i un text breu, dedicats a la millora de la via pública, dels serveis, dels equipaments i de la seguretat.

També hi ha un article signat per l’alcalde, Óscar Sierra, amb el títol de Dos anys millorant la Llagosta. Sierra assegura que “han estat dos anys intensos de treball per millorar el nostre poble i recuperar espais públics que havien quedat en l’oblit”. L’alcalde afegeix que “el govern municipal està cada dia al carrer i coneix molt bé quines són les necessitats de la nostra població”. La darrera pàgina d’aquest especial informatiu està dedicada a un avanç dels projectes que es faran durant els dos propers anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies