Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Sergio Fernández Bertolín presenta el llibre ‘Vint excursions a prop del mar’

Sergio Fernández, a la dreta.

El llagostenc Sergio Fernández Bertolín ha presentat el seu primer llibre, Vint excursions a prop del mar, que és una guia de diferents sortides pel litoral català. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda a la sala d’exposicions de Can Pelegrí

El llibre és una guia que uneix el món de la muntanya i el mar amb vint rutes per indrets de la Costa Brava, Costa Daurada, comarques del Barcelonès, Maresme, Garraf i les Terres de l’Ebre. “He volgut fer rutes per caminar per la muntanya, però que puguin acabar amb una capbussada en la platja. Són totes rutes fetes amb la meva experiència i són aptes per a tots els públics”, ha explicat Sergio Fernández, que remarca: “són vint rutes, però he inclòs una extra perquè inclou una part del Camí de Ronda”.

El llagostenc va tenir la idea de fer el llibre fa un any i, de seguida, Cossetània Edicions va acceptar la proposta per publicar-ho. Sergio Fernàndez, nascut l’any 1982, ha estat sempre vinculat a l’esport de la muntanya, primer amb el Racó d’Esplai Sant Josep i, des de fa anys, com a membre del Centre Excursionista Santa Perpètua. Des de l’any 2011, és un dels impulsors de la pàgina web d’excursionisme Xiruca.com, on comparteix bona part de la seva activitat a la muntanya.

La guia ha estat publicada per Cossetània Edicions i consta d’un total de 144 pàgines. El llibre es pot comprar per un preu al voltant dels 13 euros i està disponible a la pàgina web de Cossetània, a les llibreries Abacus i a d’altres especialitzades sobre muntanyisme.

Publicitat

Publicitat

Més notícies