Dijous, 09 febrer 2023
7.8 C
La Llagosta

L’Escola Municipal de Música ha tancat el curs amb diverses actuacions

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta tanca aquest mes de juny la seva activitat. Al llarg del mes, l’alumnat del centre ha protagonitzat diverses actuacions tant a l’escola com a altres escenaris.

El 9 de juny va ser el torn dels combos i les corals. El Centre Cultural va acollir un concert amb les diferents formacions de l’Escola de Música. El recital va començar amb una cantata de la coral Oxalaires, seguit dels conjunts estables i de la coral d’adults.

Els dies 15 i 20, van tenir lloc les audicions de classe a la mateixa escola. Tot l’alumnat del centre va interpretar un repertori per mostrar el que han avançat al llarg del curs.

El Concert de fi de curs va tenir lloc el divendres 16 de juny. Tota l’escola va participar en la interpretació de l’espectacle Music Star Animals de l’assignatura Instrument per Projectes. L’acte es va desenvolupar al Centre Cultural.

Matriculació
En aquests moments, l’Escola Municipal de Música de la Llagosta es troba immersa en el procés de matriculació per al curs vinent. Les persones interessades poden passar a demanar informació per la mateixa escola, situada a la tercera planta de Can Pelegrí, fins al 30 de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies