Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Dos equips del Joventut Handbol participaran a la Granollers Cup

El cadet i l’infantil masculins del Joventut Handbol la Llagosta participaran a la Granollers Cup d’handbol, que tindrà lloc a partir del 28 de juny. Aquesta competició està considerada la més important de l’handbol de base del Sud d’Europa.

El cadet masculí està al grup L i debutarà el 29 de juny contra el conjunt noruec de l’Havorn. També jugarà en la fase de grups contra el noruec Ranheim, el portuguès Sporting Espinho, el basc Ordizia Eskubaloia i el Castelldefels.

L’infantil masculí es troba al grup A i debutarà el 29 de juny contra l’Egara Terrassa. També jugarà en la fase de grups contra el francès Sport Saint Maur, el madrileny Sanse, la Salle Montcada i el Vic.

Publicitat

Publicitat

Més notícies