Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Centre Cultural acull avui el festival de fi de curs de hip-hop i acrobàcies del CEM El Turó

Les alumnes d’acrobàcies i de hip-hop del Complex Esportiu Municipal El Turó faran aquesta tarda una demostració del que han treballat al llarg del curs que ara acaba. L’exhibició tindrà lloc a partir de les 19 h al Centre Cultural de la Llagosta.

Les noies d’acrobàcia realitzaran exercicis de gimnàstica esportiva, utilitzant elements acrobàtics. Aquesta modalitat els ha permès millorar el desenvolupament de les seves qualitats físiques,  així com la millora de la coordinació i la percepció del cos.

Pel que fa al hip-hop, el CEM El Turó té dos grups dividits per edats.  En aquest cas, s’ha treballat la iniciació al ritme i el desenvolupament psicomotor  fent servir les diferents coreografies que es podran veure aquesta tarda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies