Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense homenatja el FS Iniciativa, campió de la Copa d’Espanya juvenil fa 25 anys

El Fútbol Sala Unión Llagostense va tancar la temporada dissabte amb un homenatge a l’equip juvenil del Fútbol Sala Iniciativa, que la campanya 1991-1992 va ser campió de la Copa d’Espanya. L’activitat va constar d’un partit amistós al CEM El Turó entre el sènior del FS Unión Llagostense i alguns jugadors que van pertànyer al FS Iniciativa.

En acabar el partit, el FS Unión Llagostense va lliurar una placa commemorativa a un dels directius històrics del FS Iniciativa, Antonio Merino. Tanmateix va donar una medalla a tots els jugadors assistents. “Vam jugar un amistós on el resultat era el menys important. Jugadors del FS Iniciativa vam posar-se la nostra samarreta i jugadors nostres van jugar amb l’altre equip”, explica el president del FS Unión Llagostense, Javier Castañeda, que remarca “la cita històrica que van aconseguir fa 25 anys i nosaltres hem crescut veient molt de futbol sala a la Llagosta”.

A banda del partit d’homenatge, també van jugar els equips de la base. La propera temporada, el club llagostenc comptarà amb dos conjunts infantils, un cadet i un juvenil. A més, dels dos equips sèniors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies