El FS Unión Llagostense homenatja el FS Iniciativa, campió de la Copa d’Espanya juvenil fa 25 anys

0
84

El Fútbol Sala Unión Llagostense va tancar la temporada dissabte amb un homenatge a l’equip juvenil del Fútbol Sala Iniciativa, que la campanya 1991-1992 va ser campió de la Copa d’Espanya. L’activitat va constar d’un partit amistós al CEM El Turó entre el sènior del FS Unión Llagostense i alguns jugadors que van pertànyer al FS Iniciativa.

En acabar el partit, el FS Unión Llagostense va lliurar una placa commemorativa a un dels directius històrics del FS Iniciativa, Antonio Merino. Tanmateix va donar una medalla a tots els jugadors assistents. “Vam jugar un amistós on el resultat era el menys important. Jugadors del FS Iniciativa vam posar-se la nostra samarreta i jugadors nostres van jugar amb l’altre equip”, explica el president del FS Unión Llagostense, Javier Castañeda, que remarca “la cita històrica que van aconseguir fa 25 anys i nosaltres hem crescut veient molt de futbol sala a la Llagosta”.

A banda del partit d’homenatge, també van jugar els equips de la base. La propera temporada, el club llagostenc comptarà amb dos conjunts infantils, un cadet i un juvenil. A més, dels dos equips sèniors.

Publicitat