Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El Centre Cultural va ser l’escenari dissabte del Festival de final de curs de la Casa de Andalucía

Foto: Yolanda Picó.

El Centre Cultural de la Llagosta va acollir dissabte el quart Festival final de curs de guitarra i ball de la Casa de Andalucía de la nostra localitat. El públic va omplir la platea de l’equipament municipal.

Al Festival van actuar el quadres de ball de l’entitat, Algarabía, Azahar, Al Alba i Meritxell. Meri Fernández i Javi Rodríguez van encarregar-se de la percussió, mentre que María Pérez i Javi Rueda van oferir el seu cant. El grup més nombrós va ser el de l’alumnat de guitarra de les classes que dirigeix David Jiménez.

La vicepresidenta de la Casa de Andalucía, Yolanda Picó, ha fet un balanç positiu del Festival de fi de curs i ha assegurat que les classes “aporten a l’entitat molta gent jove i amb ganes de fer coses”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies