Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

Ainara Gómez, del Club Patí la Llagosta, es classifica per a la segona fase de l’Interclubs

Fotografia: Club Patí la Llagosta.

Ainara Gómez, del Club Patí la Llagosta, s’ha classificat per a la segona fase del Campionat Interclubs que organitza la Federació Catalana de Patinatge. La patinadora va participar amb èxit en la segona jornada de la primera fase, que va tenir lloc diumenge a Vilassar de Mar.

La llagostenca va aconseguir la classificació per a la segona fase després d’assolir el segon lloc diumenge en la categoria Majors B. Del club llagostenc van participar un total de dotze membres. “Estem satisfets perquè els nostres patinadors i patinadores van mostrar un nivell més alt que en altres competicions. Tot i això, dels tres possibles membres que podien haver passat a la segona fase, només va poder classificar-se Ainara Gómez”, indica el president, Sergi Martínez. La segona fase del Campionat Interclubs tindrà lloc al juliol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies