Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

Una trentena d’esportistes participen al segon Triangular de bàsquet infantil

El Complex Esportiu Municipal El Turó va acollir dissabte el segon Triangular de bàsquet de categoria infantil organitzat pel Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure i l’Ajuntament de la Llagosta. Al triangular van participar una trentena d’infants dels conjunts de les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta, de la Unió de Bàsquet de Montcada i Reixac i de la Unió Esportiva Sant Fost Bàsquet, que va substituir el Club Bàsquet Santa Perpètua que finalment no va poder assistir al torneig.

L’activitat va començar al voltant de les deu del matí. El triangular no tenia caràcter competitiu. La trentena de participants van rebre una medalla i van gaudir de l’esmorzar que van preparar els pares i mares del conjunt llagostenc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies