Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Institut Marina tindrà presència per primera vegada als Premis Extraordinaris de Batxillerat

Quatre alumnes de segon de Batxillerat de l’Institut Marina de la Llagosta participaran per primer cop als Premis Extraordinaris de Batxillerat que convoca el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Tres noies, Nadia Egea, Maria Calderón i Laura Nogueira, i un noi, Àngel Manzaneda, han tret una nota de Batxillerat igual o superior a 8,75. Això els dona dret a optar als Premis Extraordinaris de Batxillerat. Les proves, que es faran el 27 de juny, constaran de dos exercicis. La primera prova consisteix en un comentari de text històric i un comentari de text literari, un en català i l’altre en castellà. El segon exercici és una prova sobre la llengua estrangera cursada pels alumnes i una altra sobre una matèria que l’alumne tria prèviament d’entre les cursades a segon curs.

El Departament d’Ensenyament atorgarà un total de 43 premis. Aquesta és la primera vegada que l’Institut Marina de la Llagosta ha decidit participar en aquests Premis Extraordinaris de Batxillerat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies