Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense commemora els 25 anys de la Copa d’Espanya del juvenil del FS Iniciativa

El Fútbol Sala Unión Llagostense celebra demà dissabte el final de temporada amb diversos partits al Complex Esportiu Municipal El Turó. La jornada servirà per homenatjar l’equip juvenil del Fútbol Sala Iniciativa que la temporada 1991-1992 va aconseguir la Copa d’Espanya.

Demà, a les 17  h, es disputarà un partit d’exhibició entre el FS Unión Llagostense i jugadors de l’antic Fútbol Sala Iniciativa. D’aquesta manera, es commemoraran els 25 anys de la Copa aconseguida pel llavors conjunt juvenil.

Al llarg de tota la tarda, jugaran partits els equips de base del Fútbol Sala Unión Llagostense. A les 16 h, serà el torn de l’infantil. El conjunt cadet jugarà a les 18 h i el juvenil, a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies