Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Llagosta Club de Ball acaba el curs amb una exhibició de ball de saló i sevillanes

Membres de La Llagosta Club de Ball. Fotografia: Alicia Martí.

La Llagosta Club de Ball va celebrar el final de curs amb una exhibició de ball de saló i sevillanes. L’acte va tenir lloc diumenge al Centre Cultural.

La cloenda va comptar amb diverses actuacions de ball a càrrec d’una vintena de membres de l’entitat llagostenca i se’ls va lliurar uns diplomes. “Va ser una jornada molt entretinguda fent exhibicions de sevillanes i balls de saló. També van fer un pica-pica, per acabar l’acte, i la gent s’ho va passar molt bé”, explica la secretària de La Llagosta Club de Ball, Alicia Martí.

Amb l’exhibició de ball, l’entitat va posar punt final a les seves activitats fins al setembre. Aquest curs 2016-2017 ha estat marcat pel relleu de la directiva anterior, que estava presidida per Jaume Bonallach, que continua com a president honorífic. La nova directiva està formada pel president, Gaspar Rodríguez; els vicepresidents, Elías Lupiáñez i José Arias; la tresorera, Manoli Daza; la secretària, Alicia Martí i la vocal, Pilar Cidraque. “Volem ser una entitat molt més oberta al poble. A partir del setembre, la intenció és oferir balls de salsa, bachata, merengue… entre d’altres, perquè tenim professors federats i acreditats per fer-ho”, diu Martí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies