Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

26 alumnes de l’Institut Marina realitzen aquests dies les proves de selectivitat

Un total de 26 alumnes de l’Institut Marina de la Llagosta fan des d’ahir i fins demà dijous les proves de selectivitat. Els estudiants de la nostra localitat realitzen els seus exàmens a la Universitat Autònoma, a Bellaterra.

Dels 26 estudiants, 22 procedeixen de Batxillerat i 4 de Cicles Formatius de Grau Superior. Ahir es van fer les proves de Llengua castellana, Llengua catalana i les diverses assignatures troncals. Avui, entre d’altres, es faran els exàmens d’Història i Llengua estrangera. Demà dijous, es desenvoluparan proves de Llatí, Matemàtiques i Biologia, entre altres assignatures. El resultat de les Proves d’Accés a la Universitat es coneixeran el 28 de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies