Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

Sergio Alonso, del Joventut Handbol, marxa al Bidasoa-Irun com a director de l’escola

Sergio Alonso. Fotografia: Joventut Handbol.

Sergio Alonso, un dels directors esportius del Joventut Handbol la Llagosta, ha deixat el club per vincular-se a l’estructura tècnica del Bidasoa-Irun, que té el seu primer equip masculí a la Lliga Asobal. Alonso, de 26 anys i de Parets, formava part de l’entitat de la nostra localitat des de feia sis anys fent tasques de coordinació, entrenador i jugador del sènior masculí.

Alonso s’ha vinculat al mític Bidasoa com a director de l’escola d’handbol, amb prop de 150 infants, i també dirigirà dos equips de l’handbol base. Fins i tot, hi ha la possibilitat que pugui jugar al filial masculí del club, que milita a la Primera Nacional. “És tot un orgull poder formar part d’un equip mític. És un gran pas per a mi com a tècnic. La temporada passada ja m’ho van oferir però creia que no era el moment. Ara, en canvi, sí que ho era i tinc moltes ganes de començar”, admet Sergio Alonso, que remarca la possibilitat de jugar en el filial: “vinc d’una lesió de llarga durada i m’estic posant en forma, seria un somni poder posar-me aquesta samarreta”.

El Joventut Handbol la Llagosta ha comunicat que la vacant de Sergio Alonso en el club serà coberta pels tècnics Sergio Valero i Judith González.

Publicitat

Publicitat

Més notícies