Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Ja es poden fer les inscripcions per als cursos de català d’estiu

L’Oficina de Català de la Llagosta ha obert el termini d’inscripció per als diferents cursos d’estiu que organitza el Consorci de Normalització Lingüística del Vallès Oriental. A la nostra localitat es farà un curs intensiu Bàsic 1 per entendre i aprendre a parlar català. A l’Oficina també es poden fer les inscripcions per a altres cursos d’estiu de català que es fan a la nostra comarca.

Les inscripcions es poden fer a la mateixa Oficina de Català, situada a la planta baixa de l’edifici municipal administratiu del passeig del Pintor Sert. El termini d’inscripció finalitza el 16 de juny.

El curs de català Bàsic 1 es farà del 3 al 26 de juliol, de dilluns a dijous, de 9.30 a 12.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies