Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Erika Miró, campiona d’Espanya infantil amb el BM la Roca

Erika Miró. Fotografia: Loli Vega.

La llagostenca Erika Miró, de 14 anys i jugadora del BM la Roca, s’ha proclamat campiona d’Espanya d’handbol de la categoria infantil. La fase final va tenir lloc la setmana passada entre les localitats alacantines de Torrevieja i Elda.

El BM la Roca va guanyar diumenge la final contra el Beti Onak per 20 a 22 després d’una pròrroga. Les roqueroles, amb la llagostenca jugant de central, van accedir a la final després de superar en semifinals el BM Mare Nostrum Torrevieja per 21 a 26. En la fase de grups de la fase final van quedar en el segon lloc.

Erika Miró compleix la seva primera temporada com a jugadora del BM la Roca. Anteriorment, havia jugat dues temporades en el Joventut Handbol la Llagosta i abans un any, a la Salle Montcada.

D’altra banda, Miguel Chica, també de la Llagosta, va lluitar per les medalles en el Campionat d’Espanya infantil masculí, que també es va disputar entre Torrevieja i Elda. Chica, també del BM la Roca, no va passar amb el seu equip de la fase de grups, on va quedar en el tercer lloc del grup 1.

Publicitat

Publicitat

Més notícies