Erika Miró, campiona d’Espanya infantil amb el BM la Roca

0
70
Erika Miró. Fotografia: Loli Vega.

La llagostenca Erika Miró, de 14 anys i jugadora del BM la Roca, s’ha proclamat campiona d’Espanya d’handbol de la categoria infantil. La fase final va tenir lloc la setmana passada entre les localitats alacantines de Torrevieja i Elda.

El BM la Roca va guanyar diumenge la final contra el Beti Onak per 20 a 22 després d’una pròrroga. Les roqueroles, amb la llagostenca jugant de central, van accedir a la final després de superar en semifinals el BM Mare Nostrum Torrevieja per 21 a 26. En la fase de grups de la fase final van quedar en el segon lloc.

Erika Miró compleix la seva primera temporada com a jugadora del BM la Roca. Anteriorment, havia jugat dues temporades en el Joventut Handbol la Llagosta i abans un any, a la Salle Montcada.

D’altra banda, Miguel Chica, també de la Llagosta, va lluitar per les medalles en el Campionat d’Espanya infantil masculí, que també es va disputar entre Torrevieja i Elda. Chica, també del BM la Roca, no va passar amb el seu equip de la fase de grups, on va quedar en el tercer lloc del grup 1.

Publicitat