Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz, campió de Catalunya benjamí en salt d’alçada

Alejandro Muñoz, veí de la Llagosta de 9 anys, s’ha proclamat campió de Catalunya benjamí en salt d’alçada. El català benjamí d’atletisme va tenir lloc dissabte a Castellar del Vallès.

Muñoz va participar com a membre del Club Atlètic Mollet, entitat que ja fa dos anys que hi pren part. Anteriorment, havia fet atletisme a l’Escola Gilpe mitjançant el Club Esportiu Fondistes la Llagosta. L’entrenadora de l’infant llagostenc és l’atleta veterana Maribel Íñiguez, també de la Llagosta.

En aquest mateix campionat, la llagostenca Nayla Carmona va quedar al setè lloc en salt de llargada.

D’altra banda, en el Campionat de Catalunya d’atletisme de veterans a l’aire lliure, les llagostenques Sonia Bocanegra i Maribel Íñiguez van assolir una medalla de plata diumenge a Mollet. Bocanegra, de l’Atletisme Barcelona, va quedar segona en el salt de llargada; mentre que Íñiguez, del Club Atlètic Mollet, va ser segona en els 3.000 metres llisos i vuitena en els 1.500 metres llisos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies