Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

El sènior femení del Joventut Handbol, subcampió de la Copa Federació

El conjunt sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta ha estat subcampió de la Copa Federació de Primera Catalana després de perdre la final disputada ahir a Banyoles contra el Sant Vicenç B per 34 a 24. Les jugadores que entrena Xavi Canalejas han fet una gran competició i han demostrat que estan en clara progressió.

Per la seva part, el juvenil femení sí que va aconseguir el títol de la Copa Federació de Primera Catalana en imposar-se a la final al Vilamajor per 26 a 31. El partit també es va disputar ahir a Banyoles.

D’altra banda, l’infantil masculí va perdre ahir la final del Top-4 de Segona Catalana contra el Liceo Francés per 29 a 25. En semifinals, els llagostencs s’havien imposat a l’Esparreguera per 29 a 14. Tant aquesta competició com el Top-4 cadet femení de Primera Catalana es van jugar el cap de setmana al Complex Esportiu Municipal El Turó. El conjunt cadet femení del Joventut Handbol va ser finalment tercer. En semifinals va caure en els penals amb l’OAR Gràcia. Al final de la pròrroga s’havia arribat amb el resultat d’empat a 25. En el partit pel tercer i quart lloc, les llagostenques van derrotar el Sant Cugat per 26 a 25.

Publicitat

Publicitat

Més notícies