Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Homenatjades tres persones sòcies de l’Agrupación de Jubilados y Pensionistes majors de 95 anys

María Ángeles Trifol Martínez, María del Pilar Pérez Martínez i Rigoberto Ventura Domènec van rebre dissabte un homenatge al Casal d’Avis. Tots tres tenen més de 95 anys i l’Agrupación de Jubilados y Pensionistas de la Llagosta va organitzar un refrigeri per als tres, les seves famílies i un bon nombre de socis i sòcies de l’entitat.

L’acte va tenir lloc al Casal d’Avis i també va servir per iniciar una sèrie de trobades mensuals per grups amb els 700 socis de l’entitat. Com que l’espai és limitat, a partir del juliol i exceptuant les vacances d’agost, s’aniran organitzant aquestes trobades per grups. La presidenta de l’entitat, Teresa Ventura, va agrair la presència de tants socis a l’acte i confia que el proper mes el Casal d’Avis estigui tan ple.

A l’homenatge de dissabte, a més dels familiars i un bon nombre de socis de l’Agrupación de Jubilados, van assistir l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas.

Publicitat

Publicitat

Més notícies