Dijous, 09 febrer 2023
7.6 C
La Llagosta

Antonio García, campió de la Copa del Rei amb el Barça Lassa

Antonio García Robledo es va proclamar ahir campió de la Copa del Rei amb el Futbol Club Barcelona Lassa. El llagostenc va jugar el seu darrer partit amb el Barça i posa punt final a aquesta curta estada al club blaugrana amb dos títols, la Lliga Asobal i la Copa del Rei.

En la final d’ahir, els blaugrana es van imposar al Naturhouse la Rioja per 29 a 34. És la quarta Copa del Rei seguida per a l’equip que entrena Xavi Pascual i la 21a de la seva història. Al descans, el resultat era d’empat a 14. A la segona part, el Barça es va acabar imposant.

La fase final de la Copa del Rei es va disputar el cap de setmana a Lleó. En les semifinals, el Barça va eliminar el Fraikin Granollers amb un marcador de 23 a 37 i quatre gols d’Antonio García. En quarts, els blaugrana s’havien desfet del Bada Huesca per 32 a 19.

Publicitat

Publicitat

Més notícies