La Colla Gegantera de la Llagosta farà dues sortides el cap de setmana

0
86

La Colla Gegantera de la Llagosta participarà aquest cap de setmana en dues sortides. Demà dissabte anirà a la 22a edició de la Trobada Gegantera del Corpus de Cornellà de Llobregat i diumenge, a la 28a Trobada de Gegants de la Garriga.

Per a la colla llagostenca, suposarà la seva primera participació en la trobada de Cornellà. Aquesta començarà a les 17 h amb la plantada de gegants i, una hora més tard, es farà una cercavila pels carrers de Cornellà fins a la plaça de la Sardana. “És el primer cop que anem a Cornellà i tenim moltes ganes de participar. Ells van participar en la trobada per les festes de Sant Josep i esperem fer una molt bona trobada”, explica el cap de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín.

Pel que fa a la Garriga, la plantada dels gegants tindrà lloc a les 10 h i la cercavila pels carrers de la localitat vallesana començarà a partir de les 11.30 h.

El calendari de la Colla Gegantera preveu dues sortides més abans de l’aturada d’activitats per l’agost. Al juliol faran una sortida a una trobada gegantera a Badia del Vallès, el dia 2, i una jornada de convivència a Ribes de Freser, el 15 i el 16.

Publicitat