Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

La Colla Gegantera de la Llagosta farà dues sortides el cap de setmana

La Colla Gegantera de la Llagosta participarà aquest cap de setmana en dues sortides. Demà dissabte anirà a la 22a edició de la Trobada Gegantera del Corpus de Cornellà de Llobregat i diumenge, a la 28a Trobada de Gegants de la Garriga.

Per a la colla llagostenca, suposarà la seva primera participació en la trobada de Cornellà. Aquesta començarà a les 17 h amb la plantada de gegants i, una hora més tard, es farà una cercavila pels carrers de Cornellà fins a la plaça de la Sardana. “És el primer cop que anem a Cornellà i tenim moltes ganes de participar. Ells van participar en la trobada per les festes de Sant Josep i esperem fer una molt bona trobada”, explica el cap de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín.

Pel que fa a la Garriga, la plantada dels gegants tindrà lloc a les 10 h i la cercavila pels carrers de la localitat vallesana començarà a partir de les 11.30 h.

El calendari de la Colla Gegantera preveu dues sortides més abans de l’aturada d’activitats per l’agost. Al juliol faran una sortida a una trobada gegantera a Badia del Vallès, el dia 2, i una jornada de convivència a Ribes de Freser, el 15 i el 16.

Publicitat

Publicitat

Més notícies