Dijous, 09 febrer 2023
7.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol organitzarà aquest cap de setmana el Top-4 infantil masculí i cadet femení

El Joventut Handbol la Llagosta organitzarà el cap de setmana el Top-4 de la Segona Catalana infantil masculina i de la Primera Catalana cadet femenina. Aquests dos tornejos de la Federació Catalana d’Handbol decidiran els campions de les seves respectives lligues al Complex Esportiu Municipal El Turó.

En la Segona Catalana infantil masculina, demà dissabte es jugaran les semifinals a les 13 h, el Laietà Argentona–Liceo Francès, i a les 19.30 h, el Joventut Handbol–Esparreguera. Diumenge serà el torn de la final de consolació, a les 10.30 h, i la final, a les 17 h.

En la Primera Catalana cadet femenina, demà dissabte es  jugaran les semifinals a les 16 h, el Sant Cugat–Garbí de Palafrugell, i a les 17.45 h, el Joventut Handbol -OAR Gràcia Sabadell. Diumenge serà el torn de la final de consolació, a les 12.15 h, i la final, a les 19 h.

En joc, la Copa a Banyoles del sènior i juvenil femenins

D’altra banda, el conjunt sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta jugarà diumenge la final de la Copa Federació de Primera Catalana a Banyoles. Les de Xavi Canalejas disputaran el títol al Sant Vicenç B, que va eliminar el Llavaneres en l’altra semifinal. Per la seva part, el juvenil femení del Joventut Handbol també jugarà diumenge la final de la Copa Federació juvenil de Primera Catalana. A la final, que també tindrà lloc a Banyoles, les llagostenques tindran com a rival el Vilamajor.

Publicitat

Publicitat

Més notícies