Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Homenatge a tres persones de més de 95 anys sòcies de l’Agrupación de Jubilados y Pensionistas

L’Agrupación de Jubilados y Pensionistas de la Llagosta farà demà dissabte un homenatge a tres persones sòcies de l’entitat que tenen més de 95 anys. L’acte es farà al Casal d’Avis a partir de les 11.30 hores.

Les persones homenatjades seran María Ángeles Trifol Martínez, María del Pilar Pérez Martínez i Rigoberto Ventura Domènec. L’acte consistirà en un petit refrigeri amb la presència dels homenatjats i els seus familiars. Tot i que l’acte està obert a tots els socis i sòcies de l’entitat, les places estaran limitades a l’aforament de l’espai.

Amb aquesta activitat, la junta de l’Agrupación de Jubilados y Pensionistas de la Llagosta vol iniciar una sèrie d’aperitius mensuals per donar cabuda als seus 700 socis. Com que l’espai és limitat, a partir del juliol i exceptuant les vacances d’agost, anirà organitzant aquestes activitats per grups. D’aquesta manera, es pretén que totes les persones de l’entitat puguin prendre part en aquestes propostes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies