Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Demà dissabte, final del 34è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

Demà dissabte, se celebrarà la final del 34è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. Les actuacions dels cinc finalistes començaran a les set de la tarda al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

El jurat del certamen ha escollit com a finalistes de l’edició d’aquest any a David Coronel, guanyador de l’edició del 2016, al gadità Pablo Coronilla Padilla, a Marcos Martínez Eslava, de Sant Adrià de Besòs, i als ja veterans Antonio Peña, que ha guanyat diverses vegades, inclosa la trentena edició del certamen, i José Antonio Escribano, guanyador també de vàries edicions, l’última la de l’any 2012. La vicepresidenta de la Casa de Andalucía de la Llagosta, Yolanda Picó considera que serà “una final amb un nivell molt alt, tres dels participants ha guanyat més d’una edició del certamen i la gent ha de tenir present que el jurat haurà de prendre una decisió molt complicada”.

A la final del 34è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta actuaran els quadres de ball de la Casa de Andalucía. El certamen està dedicat aquest any a José Sánchez, que porta més de 30 anys formant part del jurat del mateix.

Publicitat

Publicitat

Més notícies